0, 0,

Om FJØLNER

FJØLNER metervarer og sytilbehør er stor detailforretning på 2 etager med et kæmpe udvalg i stof, metervarer, snitmønstre og sytilbehør.

Vores fysiske butik i Viborg i Midtjylland har eksisteret siden 1971 på samme adresse! Vi har haft denne hjemmeside siden 2004 og yder hver dag ekspertrådgning om syning i butikken.

Vi har Nordens største udvalg online i en stor webshop.

I metervarer har fører vi børnestoffer, selskabsstoffer, bomuldsvarer, møbelstof, foer, bouclé, tweed, aktuelle modestoffer, tyll, silke, chiffon, crepe, organza, fløjl, velour, bouclé, uld, har tilbud på billigt stof og meget mere.

I snitmønstre og mønstre har vi de store kollektioner fra Onion, Vogue, Burda, Multisnit, Simplicity, Kwiksew, Minikrea og Butterick.

I småting og sytilbehør har vi en masse andre ting som giner, sakse, sykasser, sejlringe, nåle, synåle, bånd, lynlåse, knapper, trykknapper, spænder, knælapper, reparationslapper og meget, meget mere. Vi fører også en række symaskiner fra Brother både til begyndere og erfarne syentusiaster.

Vi indkøber nye varer adskillige gange om året hos vores leverandører i ind- og udland bl.a. via hyppige messe- og fabriksbesøg i midt- og sydeuropa og bestræber os på at have et moderne og inspirerende udvalg sammen med de klassiske varer, der altid er brug for.

Vores webshop er formentlig Danmarks største, og vi har et kæmpe udvalg med både billige og eksklusive stoffer med salg til Danmark, Skandinavien, Europa og det øvrige udland. Du kan betale med diverse kreditkort som Visa, Mastercard samt Mobilepay.

Velkommen!

Kurven er tom
Betalingsformer