0, 0,

Metervarer

Vi har tusindvis af forskellige metervarer og stoffer til gode priser i kvaliteter som bomuld, denim, chiffon, organza, tyll, jacquard, hør, lærred, markisestof, tweed, boucle, klantern, fleece, fløjl, velour, foer, skind, jersey og meget mere.

Herudover har vi mønstrede stoffer, metervarer med digital print, prægede overflade, stoffer med gennemsigtighed, specialmønstre og meget andet.

Vi fører det største udvalg af billige kvalitetsmetervarer og stoffer online og har næsten alt, hvad du har brug for på lager.

Vi gør os umage for at finde et stort udvalg af de helt rigtige varer til dig, hvor pris og kvalitet hænger sammen, så du bliver tilfreds med dit stofkøb og får et syprodukt som holder til hyppigt brug og slid. Vi har både billige, almindelige og højkvalitets metervarer.
Kontakt os gerne pr. mail eller telefon for at få hjælp til at finde det helt rigtige stof eller materiale til dit behov.


Nyheder i metervarerBlondestofBoligtekstil og møbelstofBomuldsstofBouclé, klantern, tweedBroderimetervarerBuksestof, denim, cowboystof, twillBørnestofFleece, vindstof, frotté og quiltFløjl og VelourFoer og indlægsstofferHessian, Hør og LærredImiteret skind og pelsJersey og strikJulestofMarkisestof og liggestolestofModestof, kjolestof, blusestofPatchworkstofRibSelskabsstofSilke og satinTaft og TyllUdklædningsstofUldvarer og filtet uldVoksdug og textildug

Kurven er tom
Betalingsformer