0, 0,

Privatlivs- og juridisk information


Personlige oplysninger om navn, adresse m.m.

Alle oplysninger om navn, adresse, email m.m som du giver os på hjemmesiden bruges kun til at verificere forsendelsesadresser i forbindelse med varebestilling og til udsendelse af nyhedsbrevet, hvis du har tilmeldt dig dette. Dine personlige oplysninger behandles fortroligt og videregives ikke til 3. part, medmindre vi har din udtrykkelige tilladelse, eller hvor loven påkræver det. Ligeledes hverken sælger eller videregiver vi personlig information af nogen art. Behandlingen af disse oplysninger sker i overensstemmelse med persondataloven.

Cookies

Hjemmesiden anvender lejlighedsvis cookies bl.a. til brug for besøgsstatistik.

Browsere

Hjemmesiden er optimeret til og kan vises i alle de mest anvendte browsere og er kompatibel med Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera og Safari.

Email og markedsføring

Vi udsender e-mails nogle gange om året til de, der har tilmeldt sig vore nyhedsbrev.
Vi udsender aldrig spam og vi respekterer altid frameldelse fra nyhedsbrevet.

Ophavsret

FJØLNER stoffer og sytilbehør har ophavsret til alle billeder af metervarer på hjemmesiden.
Du er velkommen til at benytte indhold eller billeder fra hjemmesiden, men vi beder om at du linker til kildesiden. Vi kan også sende dig højopløselige billeder af varerne.

Ansvarsfraskrivelse

Alt materiale, i enhver form, der er tilgængelig på www.fjoelner.dk, benyttes på eget ansvar. FJØLNER kan ikke på noget tidspunkt stilles til ansvar for tab, ødelæggelser eller forhold, hverken direkte eller indirekte, der er opstået på baggrund af eventuelle misforståelser vedrørende brugen af materialer, der er offentliggjort på www.fjoelner.dk. Vi forsøger naturligvis at sikre, at alle informationer på www.fjoelner.dk er så præcise og brugbare som muligt.

Kurven er tom
Betalingsformer