0, 0,

Brugerfordele

Vi tilbyder vores kunder at oprette sig som bruger, og det gør ting nemmere for dig som bruger af hjemmesiden.

Det er ikke nødvendigt at blive oprettet for at handle på www.fjoelner.dk.

Nemmere varebestilling

Vi har mange tilbagevendende kunder og vil gerne gøre bestilling og genbestilling lettere. Når du er oprettet som bruger og logger ind, kender vi dine adresseoplysninger og kan ekspedere dine bestillinger hurtigere, og du slipper for at indtaste det hele hver gang.

Huskeliste eller ønskeliste

Vi har flere tusind varer på hjemmesiden, og det kan være besværligt at finde tilbage til varer, man blev interesseret i under et tidligere besøg på hjemmesiden. Eller måske har du fundet varer, du er interesseret i, men ikke ønsker at købe med det samme.

For at hjælpe dig med at huske på de varer, du er interesseret i, har du automatisk en huskeliste, som du kan tilføje varer til. Hver gang du er inde på en vare, kan den tilføjes huskelisten. Varerne huskes indtil du selv sletter dem fra listen.

Ordrehistorik

Dine tidligere og fremtidige ordrer kobles til din brugerkonto. Du kan følge dine igangværende ordrer, og du kan altid gå tilbage og se hvad du tidligere har købt og hvornår (er under udvikling).

Nyhedsbrev

Du kan til- og framelde dig vores nyhedsbrev. Vi udsender et nyhedsbrev ca. 6 gange om året, hvor vi informerer om nye varer, specialtilbud m.m.

Sikkerhed

Vi vil aldrig videregive, sælge eller på anden måde lade andre se dine oplysninger.
Du kan når som helst slette din profil igen.

Kurven er tom
Betalingsformer