0, 0,

Om FJØLNER

FJØLNER metervarer og sytilbehør er stor detailforretning på 2 etager med et kæmpe udvalg i stof, metervarer, snitmønstre og sytilbehør. Vores fysiske butik har eksisteret siden 1971 på samme adresse, og vi har Nordens største udvalg online i en stor webshop.

I metervarer har fører vi børnestoffer, selskabsstoffer, bomuldsvarer, foer, bouclé, tweed, aktuelle modestoffer, tyll, silke, chiffon, crepe, organza, fløjl, velour, bouclé, uld, billigt stof og meget mere.

I snitmønstre har vi de store kollektioner fra Onion, Vogue, Burda, Multisnit, Simplicity, Kwiksew, Minikrea og Butterick.

Og i småting og sytilbehør har vi en masse andre ting som giner, sakse, sykasser, ringe, nåle, synåle, bånd, lynlåse, knapper, trykknapper, spænder og meget, meget mere. Vi fører også en række symaskiner fra Brother både til begyndere og erfarne syentusiaster.

Vi indkøber nye varer adskillige gange om året hos vores leverandører i ind- og udland bl.a. via hyppige messe- og fabriksbesøg i midt- og sydeuropa og bestræber os på at have et moderne og inspirerende udvalg sammen med de klassiske varer, der altid er brug for.

Vores webshop er Danmarks største og en af de største overhovedet, og vi har et kæmpe udvalg med både billige og eksklusive stoffer med salg til Danmark, Skandinavien og det øvrige udland.

Velkommen!

Kurven er tom